Asuji ehdolla Muodin kiertotalouspalkinnon saajaksi!

Asujin Revontulet-mekko

Asuji on ehdolla Muodin kiertotalouspalkinnon saajaksi. 

I love me -messuilla palkitaan ensimmäistä kertaa tekstiilialan kiertotaloussankareita. Kiertotalouden sankareita palkitaan kolmessa eri kategoriassa: Designeri, Elinkaaren pidentäjä ja Motivaattori. 

Asuji on ehdolla Designeri-kategoriassa Revontulet-mekollaan

Muodin kiertotalouspalkintojen saajat ja finalistit ovat esillä messuilla. Asujin lisäksi messuilla nähdään finaalityöt seuraavilta brändeiltä ja suunnittelijoilta: Globe Hope, Tyyki Design, WWOOLLFF CO., YO ZEN, Leena Paavilainen ja Paula Malleus. 

Kiertotalousalueella nähdään jokaisen kategorian finalistityöt, ja voittajat julkistetaan ja palkitaan Areena-lavalla perjantaina 21.10. klo 14.30. Jokaisen kategorian voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 2500 € avustuksella. 

Kilpailutyöt arvioi ja voittajan valitsee kiertotalouden ja muodin asiantuntijoista koostuva raati, johon kuuluvat: Minna-Maari Harmaala (kiertotalousasiantuntija, yliopettaja, Haaga-Helia), Anna Evilä (perustaja, luova päällikkö, Jalotus ry), Velimatti Kankaanpää (toimitusjohtaja, Muoti- ja urheilukauppa TMA ry) sekä Emilia Gädda (kiertotalousasiantuntija, Suomen Tekstiili & Muoti ry). 

Jätä kommentti