Asuji lopettaa toimintansa

Haikein mielin kerron, että Asuji lopettaa toimintansa. Verkkokaupan toiminta päättyy maaliskuussa 2023, joten sinne saakka ennättää tehdä upeita, uniikkeja ja vastuullisia hankintoja. Suosittelen kuitenkin, että et aikaile liian kauan päätöksesi kanssa, jottei ainutlaatuinen tuote karkaa ikuisiksi ajoiksi käsistäsi.

Miksi Asuji lopettaa? Syitä tälle päätökselle on monia. Ensimmäisen ja suurin syy on se, että minulla ei ole aikaa viedä toimintaa eteenpäin, kuten toivoisin. Toinen syy on se, että työni Iltalehden tyylitoimittajana on osoittanut minulle liiankin selkeästi sen, että Suomi on pullollaan vaatemerkkejä. Moni brändi kipuilee näkyvyydestä ja asiakkaista. En halua Asujin olevan yksi näistä.

Asuji oli suuri haaveeni ja olen niin onnellinen ja ylpeä siitä, että toteutin sen. Asujin parissa työskentely on ollut valtavan antoisaa ja ihanaa! En vaihtaisi päivääkään pois.

Olen niin kiitollinen jokaisesta teistä, jotka olette osa Asujin matkaa! Olen kiitollinen jokaiselle asiakkaalle. Kiitos! 

Jätä kommentti