Asuji mukana kiertotalousyrittäjien joulu-pop-upissa

Kierrätyskeskus pop-up Asuji vastuullinen muoti

Asuji rakastaa pop-uppeja! On aivan mahtavaa olla osana muiden Kiertotalousyrittäjien pitämään joulu-pop-uppia Kaisaniemen Kierrätyskeskuksessa 30.11.—23.12.2021.

Kierrätyskeskuksen Kaisaniemen kaupassa on joulua edeltävillä viikoilla myynnissä Asujin vaatteita ja asusteita. Tämän lisäksi paikalla on muun muassa Upcycler Helsinki2.Elämä DesignFair.fi ja My Message. Tule katsomaan millainen kattaus paikallisten pienyrittäjien tuotteita paikalla onkaan. 

Nyt on hieno mahdollisuus päästä hypistelemään ihastuttavia tuotteita, jotka on pääosin valmistettu kierrätysmateriaaleista. Tule tutustumaan ja ilahduta itseäsi tai ystävääsi vastuullisesti tuotetulla joululahjalla!

Jos Asujin verkkosivuilla on joku tuote, jonka haluat päästä sovittamaan Kaisaniemen Kierrätyskeskuksessa, niin laita yksityisviestiä Instagramissa tai laita sähköpostia ira@asuji.fi 

Paikka:

Kaisaniemen Kierrätyskeskus,

Kaisaniemenkatu 7,

00100 Helsinki

Aika 30.11.—23.12.2021

Kaisaniemen Kierrätyskeskus on avoinna:

ma—pe klo 9—21,

la—su 10—18.

(torstai 23.12. 10—18)

Lisää tapahtumasta Facebookissa

P.S. Asujin verkkosivuilla näyttää melko tyhjältä, sillä tuotteet ovat myynnissä Kaisaniemen Kierrätyskeskuksen myymälässä. Välttääkseni tuotteiden tuplamyyntiä olen napannut tuotteet Asujin verkkokaupasta pop-upin ajaksi.

Jätä kommentti