Asuji osa vihREämpi lauantai -tapahtumaa

Asuji osa vihreämpi lauantai -tapahtumaa

 

Asujin tuotteita pääsee nykyään hypistelemään ja sovittamaan gREenstylers ja fREndit -puodissa. Siellä järjestetään myös joka kuun ensimmäisenä lauantaina vihREämpi lauantai -tapahtuma. vihREämpi lauantai -tapahtuman teemat vaihtuvat joka kuukausi, joten kannattaa ehdottomasti tarkkailla millaisia teemoja on tarjolla tai tulla muuten vain paikalle tutkimaan ja nauttimaan ajasta ihanassa seurassa. Näistä teemoista saa lisätietoa esimerkiksi Asujin ja gREenstylersin somekanavista. Onhan molemmat tilit jo seurannassa?

Naisyrittäjien sydämellinen energia

Se on varmaa, että jokaisen tapahtuman aikana on sydämellistä seuraa tarjolla. gREenstylers ja fRendit -puodin naisyrittäjät ovat nimittäin paikalla. Ei välttämättä ihan jokainen joka kerta, mutta useampi yrittäjä kuitenkin. gREenstylers ja fRendit -puodin naisyrittäjiä ovat muun muassa Tuunaajamutsi, MoltteVoltte, Ambito Finland, SCT Creations, MyMessage, Bohemian Insanity sekä itse liikkeen perustajat Ninja ja Tiina gREenstylersista.

Vaihtuvat teemat — ehdota omaasi

Olemme kevyesti jo ideoineet tulevia tapahtua, joiden teemoina on muun muassa hemmottelu, muoti ja kauneus sekä sisustusideat. Näiden teemapäivien aikana on joskus myös arvontoja, bingoa, pientä naposteltavaa tai muuta ihanaa. Muistathan, että teemme tätä sinun iloksi, joten jos sinulla on joku teema tai ajatus, jonka haluaisit meidän toteuttavan, niin laita viestiä ira@asuji.fi tai Asujin somekanavien kautta yksityisviestiä.

Hei paikallinen yrittäjä! 

Mieluusti tehdään yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa, joten jos kaipaat lisäpontta esimerkiksi kauneusalan yrityksellesi, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai ihan somekanavien kautta.

gREnstylers ja fREndit

Masalanportti, 1.krs

Eteläinen Salmitie 1,

02430 Masala

Lisätietoja sekä tarkat aukioloajat löydät täältä.

Lue lisää:

Asujin tuotteita löytyy gREenstylers & fREndit -liikkeestä

Jätä kommentti