Asujin ensiesiintyminen kiertotalousseminaarissa — katso video

Kiertotalousseminaari Asuji

Asuji pääsi esittelemään toimintaansa kiertotalousseminaarissa tiistaina 30.11.2021. Helsingin yliopiston Tiedekulmassa. Voin sanoa, että hetki oli äärimmäisen jännittävä. En ole vielä itse uskaltanut katsoa tallennetta, mutta katso ihmeessä sinä, jos kiinnostaa. Toivon kovasti, että sieltä jännityksen seasta näkyy myös Asujin viesti. Olet kaunis juuri omana itsenäsi ja haluan kannustaa tuomaan sitä entistä enemmän esiin uniikeilla vaatteilla.

Helsingin yliopiston Tiedekulmassa järjestettiin kiertotalousseminaari 30.11.2021. Siellä oli kiertotalouden ja kestävän kuluttamisen huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja. Siellä pohdittiin muun muassa sitä miten kulutamme tulevaisuudessa. Tapahtuman aikana sai kuulla paljon mahtavia ajatuksia ja sellaista informaatiota, joiden myötä olen entistäkin onnellisempi, että valmistan Asujin tuotteita pientuotantona ja jo olemassa olevia materiaaleja hyödyntäen.

Näiden keskusteluiden lisäksi kiertotalousseminaarissa nähtiin kiertotalousyrittäjien lyhyitä esittelyitä. Mukana oli muun muassa Tuunaajamutsi, Upcycler Helsinki ja My Message. 

Tapahtuman koko tallenne on katsottavissa Tiedekulmamedian kautta 14.12. saakka. Katso tallenne täältä

Asujin esitys alkaa noin kohdasta 1.36.00. Kiva olisi kuulla kommentteja ja millaisia ajatuksia esityksestä heräsi.

Lue lisää:

Ole osa ratkaisua — miten kulutamme tulevaisuudessa?

Jätä kommentti