Asujin pop-up saapuu Joensuuhun 16.-20.11.

Asuji saapuu Joensuuhun pop-up

Asuji saapuu Joensuun Taitokorttelin Lempin Maailmaan 16.-20.11, joten tule ihmeessä rupattelemaan ja käymään läpi uniikki valikoima. Olisi ihana tavata mahdollisimman paljon muodista ja erityisesti eettisestä muodista kiinnostuneita ihmisiä.

Osa teistä varmasti tietääkin, että olen alunperin kotoisin Pohjois-Karjalasta, tarkemmin sanottuna Onkamosta. Lapsuuteni olen siis viettänyt hyvinkin rauhallisella pikkukylällä. Koulut kävin muuten Tohmajärvellä sekä Joensuussa. Siellä haaveilin urasta muotisuunnittelijana. Pöytälaatikostani löytyi ja löytyy yhä paljon piirrustuksia erilaisista asukokonaisuuksista. Nautin niiden tekemisestä valtavasti. Jossain vaiheessa kuitenkin siirsin tämän haaveeni syrjään. Pelko otti minusta vallan. Ajattelin, että ei tuollaisella työllä varmastikaan voi elättää itseään. Vuodet vierivät ja haave eli minussa syvällä sisällä, kunnes vihdoin keräsin rohkeutta ja menin opiskelemaan alaa. Sillä tiellä tässä nyt ollaan ja en voisi olla onnellisempi. Toivon, että tämä ilo tarttuu myös sinuun!

Nykyään valmistan siis käyttövaatteita kierrätysmateriaaleista. Jokainen meistä on yksilö ja sen vuoksi valmistan jokaista tuotettakin vain yhden kappaleen. Haluan, että jokainen näistä uniikeista asuista löytää sen oikean omistajan. Oletko se kenties sinä?

Tule Asujin pop-uppiin Joensuun Taitokorttelin Lempin Maailmaan 16.-20.11! Lempin Maailma on auki joka päivä 10-17.

Jätä kommentti