Asujin tuotteita löytyy gREenstylers & fREndit -liikkeestä

Asujin tuotteita gREenstylers ja fRendit -liikkeessäAsujin ensimmäinen vuosi on ollut täynnä äärimmäisen iloisia uutisia. Yksi uusi iloinen uutinen on se, että Asujin tuotteita löytyy helmikuusta 2022 alkaen gREenstylers & fREndit -liikkeestä. Tämä on äärimmäisen iloinen uutisen sen vuoksi, että Asujin tuotteita on tähän mennessä päässyt hankkimaan vain Asujin verkkokaupasta tai Asujin pop-upeista.

gREenstylers & fREndit -liike sijaitsee Masalanportissa, Kirkkonummella. Pääkaupunkiseutulaiset pääsevät sinne oikein kätevästi, joten nyt on mahtava tilaisuus päästä sovittamaan ja hypistelemään Asujin vaatteita sekä asusteita.

Asiakastapahtumia luvassa

Asuji voi myös järjestää gREenstylers & fREndit -liikkeessä asiakastapahtumia, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki tällaisille ilmoituksille. Kauaa tällaista ilmoitusta ei onneksi tarvitse odottaa, sillä gREenstylers & fREndit -liikkeessä on 5.helmikuuta vihREämpi lauantai -tapahtuma. Asuji on silloin paikalla klo 11-14, joten tule ihmeessä moikkaamaan.

Kerro ihmeessä millaisia tapahtumia toivoisit Asujin järjestevän! Laita sähköpostia osoitteeseen ira@asuji.fi tai laita yksityisviestiä Asujin Instagramiin tai Facebookiin

Laajavalikoima kiertotalousyrittäjien tuotteita

gREenstylers & fREndit -liikkeestä löytyy laaja valikoima kiertotalousyrittäjien tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa Saaren Taika, Bohemian Insanity, MoltteVoltte sekä Ambito Finland. gREenstylers & fREndit -liike on perustettu marraskuussa 2021.

gREenstylers

Itse gREenstylersin on perustanut kekseliäs yrittäjäkaksikko Ninja ja Tiina. He ovat erikoistuneet sisustussuunnitteluun sekä stailaukseen. Tämän he tekevät pääosin kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. gREenstylersin puodissa kannattaakin käydä vilkaisemassa heidän upeita luomuksiaan. Jos et malta odottaa, niin suuntaa tästä heidän Instagram-tililleen.

gREenstylers & fREndit

Masalanportti, 1.krs

Eteläinen Salmitie 1,

02430 Masala

Lisätietoja sekä tarkat aukioloajat löydät täältä.

Jätä kommentti