Asujin uudet kuviot!

Asujin uudet kuviot.

Vuonna 2020 perustettu Asuji valmistaa naisten vaatteita kierrätyskankaista. Nyt asiaan tulee kuitenkin hentoinen muutos.

Tästä päivästä eteenpäin Asuji valmistaa vain ja ainoastaan mekkoja. Toki mekkojen rinnalla pidetään yhä hiusdonitsit, sillä ne on mahtava tapa vähentää hävikkiä. Kun Asujin valikoimaa karsitaan topeista, hameista, jakuista ja paidoista  vain mekkoihin, tulee kaavoitusprosessi keventymään huomattavasti.

Mekot valmistetaan yhä kierrätyskankaista ja muutoinkin pitkälti kierrätysmateriaaleista kuten aina ennenkin. Tuotteet ovat yhä myös täysin uniikkeja. 

"Olin jopa pohtinut Asujin lopettamista"

Tämän päätöksen teossa Asujin perustaja Ira sai apua Instagramin kautta ihanalta Asuji-fanilta Sadulta

- Kerroin Sadulle, että olin jopa pohtinut Asujin lopettamista, koska koin, ettei minulla ollut riittävästi aikaa valmistaa tuotteita ja palvella asiakkaita tavalla, jolla heitä haluaisin palvella, Ira muistelee.

Tässä vaiheessa Satu sanoi heti kärkeen, että Asujia ei saisi lopettaa. Ira ja Satu alkoivat pallotella ideoita, joiden avulla ajan vähäisyys ei silti johtaisi Asujin lopettamiseen. Satu kysyi juuri ne oikeat kysymykset ja valoi uskoa sekä toivoa hetkeen, jossa nämä molemmat olivat poikkeuksellisesti karanneet Iran käsistä. 

Kaavoitusprosessin keventyminen mahdollistaa uudet kokoluokat

Satu kysyi mitkä tuotteet menevät parhaiten kaupaksi ja vastaus tähän on Asujin mekot. Asujin suunnittelija myös nauttii kaikkein eniten mekkojen teosta, joten melko nopeasti idea kirkastui: Asuji alkaisi valmistamaan pääasiassa vain mekkoja. Tämän päätöksen myötä kaavoitusprosessi kevenee, kun tuoteryhmiä ei olisi enää niin paljon. Samalla Asuji pääsisi viimein siihen tavoitteeseen, että kokoluokkia tulisi vihdoin lisää. 

- Olen jo kauan halunnut tehdä Asujin tuotteita suuremmissakin kokoluokissa ja vihdoin tämä toive on lähempänä, Ira kertoo iloisesti.

Paidat, topit, jakut, hameet ja huivit poistuvat valikoimasta

On aika aloittaa puhtaalta pöydältä ja tämän vuoksi Asuji järjestää poikkeuksellisen alennusmyynnin, jossa paidat, topit, jakut, hameet ja huivit myydään pois 50% alennushinnalla. Jokainen näistä tuotteista on uniikkeja, mutta nyt ne tulevat olemaan myös poikkeuksellisen harvinaisia. Alennus tulee voimaa kassalla koodilla: uudetkujeet

1 kommentti

  • Ihana kuulla, millaisia oivalluksia olet saanut, ja kuinka hyvin ajatuksesi ovat myös ’loksahtaneet’ paikoilleen! Odotan innolla, millaisia Asuji-mekkoja sinun käsissäsi syntyykään!❤️

    Satu

Jätä kommentti