Helsinki Pride on tärkeällä asialla – Asuji Small Business-kumppanina

Helsinki Pride haluaa, että jokainen tulee nähdyksi ja kohdatuksi itsenään, vapaana pelosta ja syrjinnästä. Myös Asuji ajattelee samoin, joten oli helppo päätös ryhtyä Helsinki Priden Small Business -kumppaniksi.

Yhteistyön kautta Asuji ja monet muut kumppanit mahdollistavat näkyvän ja kuuluvan Helsinki Priden! Asuji antaa ilolla näkyvän tukensa tasa-arvolle, ihmisoikeuksille ja yhdenvertaisuudelle. Näiden arvojen tulisi olla jokaiselle itsestäänselvyys, mutta valitettavasti niin ei vielä ole. Asuji kuitenkin elää aina toivossa. 

Ihmisoikeuksista ei saa tinkiä. Jokaisen tulee olla yhteiskunnan ja lainsäädännön edessä tasavertainen seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli- identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta.

Tällä hetkellä Asuji-yrityksessä työskentelee vain yksi henkilö. Jos ja kun Asuji joskus pääsee laajenemaan, niin Asuji on avoin työpaikka jokaiselle. Asuji haluaa, että kaikilla on hyvä olla ja elää ja jotta se on mahdollista, tulee jokaisen saada elää ja nauttia maailmasta omana itsenään. Mitään peittelemättä. 

Vuoden 2022 teemana on Kohtaamisia

Tänä vuonna Helsinki Prideä juhlitaan koko kesäkuun, mutta perinteinen Pride-viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022. Vuoden 2022 teemana on Kohtaamisia. Kohtaamisia -teemalla halutaan tuoda esiin Helsinki Pride -tapahtuman perustehtävää: ihmisten kohtaamisten mahdollistamista ja yhteisöllisyyden tukemista näiden kohtaamisten kautta. Helsinki Priden aikana on valtava määrä erilaisia tapahtua, jotka pääset näkemään täältä

Voit ottaa yhteyttä Helsinki Pride -yhteisön työntekijöihin jos kaipaat tukea tai neuvoa, luottamuksellista keskusteluapua tai ohjausta sateenkaarisensitiviisiin palveluihin. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Jätä kommentti