Hemmottelua luvassa vihREämpi lauantai -tapahtumassa

gREenstylers ja fREndit -puoti vihREämpi lauantai
Naistenpäivä on jo nurkan takana. Sen vuoksi gREenstylers ja fREndien naisyrittäjät yhteistyökumppaneineen haluavatkin hemmotella juuri sinua lauantaina 5.3.

Käsihoitoja, vegaaniherkkuja ja Onnenpyörä

Hemmottelua on luvassa muun muassa käsihoitojen ja vegaaniherkkujen merkeissä. Ihanat hiukset antaa päivän aikana tehdyistä kampaamo- ja parturiajanvarauksista -10% ja myös tuotetarjouksia on luvassa. Päivän aikana voi halutessaan pelata myös Onnenpyörää, jossa voit voittaa yrittäjien tuotepalkintoja. Pääpalkintona on lahjakortti valitsemasi yritykseen. 
Asuji ja lukuisia muita naisyrittäjiä on paikalla 11-15. Perille löydät, kun naputtelet navigaattoriin Eteläinen Salmitie 1, 02430 Masala. Junalta tai bussipysäkiltäkään ei ole pitkä matka gREenstylers ja fREndit -puotiin. Tule nauttimaan hemmottelusta ja tue samalla naisyrittäjiä! 💚

gREenstylers ja fRendit -puodin naisyrittäjät

Tämän kaiken lisäksi tapahtuman aikana on sydämellistä seuraa tarjolla. gREenstylers ja fRendit -puodin naisyrittäjät ovat nimittäin paikalla. gREenstylers ja fRendit -puodin naisyrittäjiä ovat muun muassa Tuunaajamutsi, MoltteVoltteAmbito FinlandSCT CreationsMyMessageBohemian Insanity sekä itse liikkeen perustajat Ninja ja Tiina gREenstylersista.
vihREämpi lauantai -tapahtumasta lisää täältä

Vaihtuvat teemat — ehdota omaasi

Olemme kevyesti jo ideoineet tulevia tapahtua, joiden teemoina on muun muassa muoti, sisustusideat ja äitienpäivä. Näiden teemapäivien aikana on joskus myös arvontoja, bingoa, pientä naposteltavaa tai muuta ihanaa. Muistathan, että teemme tätä sinun iloksi, joten jos sinulla on joku teema tai ajatus, jonka haluaisit meidän toteuttavan, niin laita viestiä ira@asuji.fi tai Asujin somekanavien kautta yksityisviestiä.

gREnstylers ja fREndit

Masalanportti, 1.krs

Eteläinen Salmitie 1,

02430 Masala

Lisätietoja sekä tarkat aukioloajat löydät täältä.

Lue lisää:

Asujin tuotteita löytyy gREenstylers & fREndit -liikkeestä

Jätä kommentti