Ole osa ratkaisua — miten kulutamme tulevaisuudessa?

Miten kulutamme tulevaisuudessa

Jokainen meistä tietää, että maapallomme ei selviä, jos jatkamme kulutusta nykyiseen tahtiin. Haluatko olla osa ratkaisua? Tule kuulemaan kiertotalouden ja kestävän kuluttamisen huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja ja ideoimaan yhdessä tulevaisuuden keinoja. Asuji on myös mukana tapahtumassa!

Miten kulutamme tulevaisuudessa? Millaisia ratkaisuja kiertotalous tarjoaa luonnonvarojen riittävyyden edistämiseksi? Miten saadaan aikaan laajempi kulutuskäyttäytymisen muutos? Mitä poliittisia toimia tarvitaan?

Näihin kysymyksiin etsitään vastausta Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 30.11. klo 13-15 järjestettävässä seminaarissa. Tapahtumaan voi osallistua myös etänä, sillä se streamataan. Streamia voi seurata täällä.

Tapahtuman aikana pääset tutustumaan erilaisiin kiertotalouden ratkaisuihin, kuulemaan kiertotalouden ja kestävän kuluttamisen asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä ideoimaan yhdessä tulevaisuuden keinoja. Yksi näistä keinoista on muun muassa kiertotalouskauppakeskus. Millaisia tuotteita ja palveluita sinä haluaisit siellä nähdä?

Tapahtuman aikana nähdään Asujin lisäksi myös muiden kiertotalousyrittäjien esittelyjä. Heidän joukossaan on TuunaajamutsiEspoo MendingFair.fi, My Message, Upcycler Helsinki sekä Today’s Hustle for Tomorrow’s Harmony.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

 

AIKA

30.11.2021 klo 13–15

PAIKKA

Helsingin yliopiston Tiedekulma

Yliopistonkatu 4

00100 Helsinki

 

OHJELMA

Juontajana toimii toimittaja Riikka Suominen

Jyri Seppälä, Suomen ympäristökeskus

Taina Nikula, Ympäristöministeriö

Kuluttaja kiertotaloudessa

Minna Halme, Aalto yliopisto

Kiertotalous osana kuluttamisen tulevaisuutta

Marleena Ahonen, Sitra

Miten innostetaan kuluttajat mukaan kiertotalouteen?

Juha Lehtikuja, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Kiertotalous haastaa keksimään ostarin uudestaan

Kiertotaloudesta yrittäjyyttä

Paneelikeskustelu:

Millainen on tulevaisuuden kiertotalousostoskeskus?

Kiertotalousyrittäjien pitchaukset:

Mukana Asuji, Tuunaajamutsi, Espoo Mending, Fair.fi, My Message, Upcycler Helsinki sekä Today’s Hustle for Tomorrow’s Harmony.

Jätä kommentti