Upeaa Yrittäjän päivää

Yrittäjän päivä

5. syyskuuta vietetään Yrittäjän päivää. Päivä on minulle pienyrittäjä valtavan tärkeä. Se saa pohtimaan tätä päivää ja matkaa, jonka olen tehnyt päästäkseni tähän pisteeseen, jossa juuri nyt olen. Olen ainutlaatuisen kotimaisen naistenmuodin luoja. Vau.

Muistan, kun nuorempana mietin etten koskaan ala yrittäjäksi, mutta tässä sitä nyt silti ollaan. Uskomatonta. Syy yrittäjyyden takana on selkeä. Ajan kanssa nimittäin huomasin, että minulle oli selkeä tavoite kohti jotain omannäköistä. Halusin luoda jotain kaunista ja hyvää. Halusin nähdä oman käteni jäljet. Halusin tehdä jotain, jonka takana minun on hyvä seisoa. Halusin olla omien aikataulujeni säätäjä.

Keräsin rohkeutta oman yritykseni perustamiseen vähintäänkin neljä vuotta. Matka voi olla vielä sitäkin pidempi. Puhuin asiasta ystävieni kanssa paljon ja pohdin erilaisia vaihtoehtoja useaan otteeseen. Selkeää minulle oli aina se, että haluan suunnitella ja tehdä kauniita naisten vaatteita. Halusin myös välittää iloa muiden päivään. Nämä asiat pysyivät aina matkassani.

Kesällä 2020 keskustelin yhden parhaan ystäväni kanssa ja tajusin, että haluan valmistaa uniikkeja naisten vaatteita kierrätysmateriaaleista. Ajatus oli niin kirkkaana mielessäni ja viimein rohkaistuin yrittäjyyden tielle. Nimen keksiminen oli vaikeaa, mutta siskojeni avulla päädyin Asujiin.

Olen niin iloinen jokaisesta, joka on osa Asujin matkaa. Sydämellinen kiitos.

Jätä kommentti