Asujin tarina

Asuji vastuullista muotia suomessa valmistettu

Asuji on kotimainen vaatemerkki, joka on syntynyt haaveen täyttämisen kautta. Ensimmäisenä haaveena oli suunnitella vaatteita, sen jälkeen tuli haaveeksi oppia valmistamaan vaatteita omin käsin ja seuraavaksi oli toiveena tehdä jotain omaa, jonka takana on hyvä seisoa. Tämän taipaleen ansiosta muodostui Asuji.

Tämän lisäksi Asujin perustaja haluaa kerätä kasaan tarpeeksi rahaa, jotta hän voi hankkia itselleen pienen tilan, jonne hän voi ottaa hoidettavakseen eläimiä, joilla ei ole toista paikkaa. Haaveita siis riittää, mutta elämässä täytyy uskaltaa haaveilla isosti ja mennä niitä kohti. 

Vaatteet valmistetaan kestävien periaatteiden mukaisesti. Siitäkin huolimatta Asujin perustaja haluaa tehdä osansa ympäristön, ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja monien muiden tärkeiden asioiden puolesta vieläkin isommin ja sen vuoksi lahjoittaa joka kuukausi tuotoista vähintään 5% eri hyväntekeväisyyskohteisiin.

Tällä hetkellä lahjoituskohteina on olleet muun muassa Oikeutta Eläimille -eläinoikeusjärjestö, Eläinsuojelukeskus Tuulispää, Rescueyhdistys Kulkurit ry, SEYSuomen luonnonsuojeluliitto sekä Seta ry. Tulevia kohteita ovat muun muassa Mieli ry, HESY, Balkanin koirat sekä Rekku Rescue ry. Nämä hyväntekeväisyyskohteet tekevät tärkeää työtä, jota Asujin perustaja haluaa tukea niin henkilökohtaisesti kuin yrityksenkin nimissä. 

Asujin perustaja, Ira Juvonen, on ikuinen haaveilija. Hän toivoo pääsevänsä Narniaan, Kontuun, Mikä Mikä Maahan sekä moneen muuhun lumottuun paikkaan. Hänellä on mielessään myös yksi oma lumottu maa, jonne hän tietää lopulta päätyvänsä. Onneksi ennen niitä hän saa taivaltaa Suomen upeassa luonnossa. Hänen lempipaikkansa löytyy kotiseudulta Onkamosta veden ääreltä. 

Asuji on täyttä luovuuden taikaa. Asuji on rakkautta kankaita ja kaavoitusta kohtaan, sekä ihmisen sisimmän esiin tuomista vaatteiden avulla. Asuji on muotia ikuisille luonnonlapsille. 

Tervetuloa ainutlaatuisen muodin pariin.

Lue lisää Asujin arvoista

Lue lisää Asujin tuotteiden valmistuksesta ja materiaaleista

Lue lisää Asujin vastuullisuudesta

Lue lisää Asujin läpinäkyvyydestä