Kokotaulukko

Asujin kokotaulukko kannattaa tarkastaa aina ennen oston tekoa. Jokaisella vaatemerkillä on hieman toisistaan poikkeavat mitoitukset, joten ei kannata luottaa siihen, että sinulle menee aina esimerkiksi koko S.

Nappaa siis mittanauha käteesi tai pyydä kaveria avuksi ja nappaa yläosaa ostaessasi vähintäänkin rinnanympärysmitta. Mekkoa ostaessa kannattaa ottaa kaikki alla mainitut mitat. Jos tuote ei mene vartaloa myötäillen, niin silloin tuotteessa on enemmän väljyyttä. Hametta ostaessa puolestaan tärkeimmät mitat on vyötärönympärys, ylälantionympärys sekä alalantionympärys. Jakkua ostaessa tärkeimmät mitat on rinnanympärysmitta sekä hihan pituus. 

Kysyminen on vastuullinen teko, siten vältetään mahdollisesti turha postitus ja palautusrumba. Jos siis pohdit, että onko tuote sinulle sopiva, niin ota yhteyttä info@asuji.fi :)

P.S. Asujin Instagramin kohokohdista löytyy Omat mitat -video, joten katso se, jos mittojenottaminen on sinulle vielä tuntematon laji. 

P.P.S. Tiedäthän, että on olemassa vain väärän kokoisia vaatteita, ei väärän kokoisia ihmisiä! :) Olet upea juuri sellaisena, kun olet! 

S

M

L

XL

Rinnanympärys (RY) cm

88

96

104

116

Vyötärönympärys (VY) cm

70

78

86

97

Ylälantionympärys (YLY) cm

89

95

103

113

Alalantionympärys (ALY) cm

96

102

110

120

Hihan pituus

57,4

57,8

58,2

58,6