Usein kysyttyä

Mikä on Asuji?

Asuji on suomalainen naistenvaatebrändi, joka on perustettu vuonna 2020. Asujin vaatteet valmistetaan Suomessa ja pääosin kierrätysmateriaaleista. Jokainen tuote on uniikki ja kahta samanlaista tuotetta et tule löytämään Asujin valikoimasta.

Ketkä on Asujin takana? 

Asujin on perustanut suuri haaveilija nimeltään Ira Juvonen. Tällä hetkellä yritys toimii hänen kätöstensä kautta. Tietenkin matkan varrella on ollut useita henkilöitä, joita ilman Ira ei välttämättä olisi uskaltanut Asujia perustaa ja joiden avusta hän on äärimmäisen kiitollinen. Tiedätte kyllä keitä olette. :)

Onko Asujilla kivijalkapuotia?

Ei ole. Tällä hetkellä Asujin tuotteita voi ostaa Asujin verkkokaupasta. Asuji järjestää aika ajoin myös Pop Up -tapahtumia, joista tiedotetaan Asujin verkkosivuilla sekä Asujin sosiaalisen median kanavissa. Jos haluat tulla sovittamaan vaatteita Asujin omistajan kotiin Espoossa, niin laita sähköpostia ira@asuji.fi.

Voinko sovittaa vaatteita?

Asujilla ei ole kivijalkapuotia, joten vaatteiden sovitus ei täten ole mahdollista. Vaatteita on mahdollista sovittaa Pop Up -tapahtumissa. Jos haluat tulla sovittamaan vaatteita Asujin omistajan kotiin Espoossa, niin laita sähköpostia ira@asuji.fi

Miten valitsen oikean koon?

Asujin koko-opas auttaa sinut kohti oikeaa kokoa. Yläosia ostaessasi tärkein mitta, joka sinun tulee tietää on rinnanympärysmitta. Alaosien kanssa puolestaan vyötärönympärysmitta sekä alalantionympärysmitta. Mekkoa ostaessasi sinun on syytä tarkastaa rinnanympärysmitta, vyötärönympärysmitta sekä alalantionympärysmitta. Kokotaulukon mitat on vartaloa hivelevät mitat, mutta Asujin vaatteissa on aina hieman väljyyttä mukana. Jossain vaatteissa enemmän kuin toisissa, mutta siitä huolimatta on syytä valita koko, joka on lähimpänä sinun mittojasi.

Kannattaa aina tarkastaa koko-opas ennen tilaamista, jottei sinun tarvitse ottaa sen vuoksi osaa palautusrumbaan. Jos olet epävarma koon valinnasta, niin voit lähettää sähköpostia info@asuji.fi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Missä Asujin tuotteet valmistetaan?

Asujin tuotteet valmistetaan ja suunnitellaan Espoossa. Kaikki materiaalit hankitaan Suomesta, mutta osa materiaaleista voidaan valmistaa Euroopassa. Esimerkiksi Eurokankaan kautta hankitut langat on valmistettu Unkarissa. Kannattaa lukea Asujin blogiteksti läpinäkyvyydestä, sillä sieltä pääset lukemaan tarkemmin mistä mitkäkin materiaalit on hankittu. 

Miten teen reklamaation?

Jos haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@asuji.fi heti kun huomaat virheen. Lisää viestiin yhteystietosi sekä selitys ja selkeitä kuvia tuotteen virheestä, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Jokainen reklamaatio hoidetaan tapauskohtaisesti. Huomioithan, että emme hyväksy reklamaatiota, jotka johtuvat tuotteen virheellisestä hoitamisesta, luonnollisesta kulumisesta tai ulkoisten tekijöiden aiheuttamasta vioista.

Kuinka kauan toimitus kestää ja mitä se maksaa?

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on tehty, poislukien loma-ajat ja viikonloput.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 200€ tilauksiin Suomessa. Toimitusmaksu vaihtelee kohdemaasta riippuen.

• Suomi 6.50€ (ilmainen yli 200€ tilauksiin) & kotiinkuljetus 9€

• Eurooppa 14.50€

• EU:n ulkopuoliset maat 30€

Huomioithan, että mahdolliset vero-, tulli- tai muut maksut koskien kohdemaata ei sisälly yllä mainittuun hintaan eikä niitä makseta Asujin puolelta.

Voinko seurata tilaustani?

Kyllä, saat seurantatunnuksen toimitusvahvistuksen mukana.

Voinko vaihtaa tai palauttaa tilauksen?

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 arkipäivän sisällä siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vain tuotteet, jotka ovat uusia ja käyttämättömiä tai viallisia, voi palauttaa. Voit myös vaihtaa tuotteen tai saada rahat takaisin palautetusta tuotteesta. 

Jos lisään tuotteen ostokoriin onko se varattu minulle?

Ei ole. Tuote on varattu sinulle vasta sitten, kun olet tilannut sen.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi täältä? Ota heti yhteyttä info@asuji.fi ja palaan vastauksen kanssa sinulle mahdollisimman pian.